Disclaimer

 

De inhoud van de website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. OBS de Robbedoes en site42 weBDesign kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, (on)volledigheid en actualiteit van de website. OBS de Robbedoes en site42 weBDesign kunnen in het bijzonder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.

Natuurlijk proberen wij de site aan te kleden met foto’s van allerhande activiteiten. Wij houden daarbij vanzelfsprekend rekening met alle gangbare normen. Wilt u niet dat uw kind op dergelijke foto’s te zien is, dan houden wij daar rekening mee. Laat dit even schriftelijk weten.

Reacties zijn niet bedoeld voor scheldpartijen en/of commerciële doeleinden. Derhalve heeft www.derobbedoes.nl enkele spelregels opgesteld. Door gebruik te maken van het reactieformulier van www.derobbedoes.nl geef je aan akkoord te gaan met deze (spel) regels.
Berichten worden door de redactie van www.derobbedoes.nl, zonder opgaaf van reden, verwijderd als een bericht:

  • Aanstootgevende tekst bevat (bijvoorbeeld: racistisch, pornografisch, grof), in incidentele gevallen kunnen wij overgaan tot het blokkeren van het IP-adres
  • Geheel in hoofdletters (kapitale letters) is getypt (irritant en schreeuwerig)
  • Commerciële teksten of links bevatten
  • Nietszeggende teksten bevatten en kunnen worden gezien als 'spam' (ook in deze gevallen kunnen wij overgaan tot het blokkeren van het IP-adres)

www.derobbedoes.nl is een open website, dit betekent dat iedereen jouw berichten kan lezen. Houd hier rekening mee en wees voorzichtig met het verstrekken van privacy gevoelige informatie. De beheerder van www.derobbedoes.nl zal proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Door het plaatsen van een reactie stem je automatisch in met genoemde voorwaarden. OBS de Robbedoes en site42 weBDesign kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van reacties van bezoekers.

Afdrukken E-mailadres

Schoolkalender

Copyright © 2013 OBS de Robbedoes -  website gemaakt door logo site42 weBDesign site42 - Openbare Basisschool de Robbedoes is een school van Endorsement-movare
OPEN